Loungekussens op maat

Wij ontwerpen en maken uw loungekussens in onze eigen Atelier in Aadorp. Wellicht heeft u een lounge set met een moeilijke vorm, waar u geen bijpassende kussens voor kunt krijgen. Wij kunnen deze exact voor u op maat maken. Wij leveren verschillende diktes: 5cm, 8cm en 10cm dik. Leverbaar diverse stoffen.
Ook repareren wij uw kussen(s) bijvoorbeeld opnieuw vullen, stofferen of zijn uw hoezen helemaal versleten, maar de vulling is nog goed dan kunnen wij nieuwe hoezen voor u maken zodat u geen nieuwe set hoeft te kopen.
Indien u de gewenste kleur, dikte, breedte en lengte doorgeeft dan kunnen wij u eerste een gepaste offerte maken. Eventueel nemen we contact met u op om te kijken of alle details duidelijk zijn.
Voor onze tuinkussens voor een lounge set of tuinstoel hebben wij diverse stoffen van een hoge kwaliteit.

Met een zonbeschermingsfactor 7-8 dit is de hoogste bescherming die u kunt krijgen bij outdoor-stoffen

• Cartenza stoffen: Dit is een gladde stof voor binnen en buiten. Kwaliteitstof die lang meegaat.Het is vuil en waterafstotend
• Curacao stoffen : Deze gladde stof is voor binnen en buiten. Kwaliteitstof die lang meegaat. Het is vuil en waterafstotend
• Copacobana stoffen: Dit is een sterke en zware stof van structuur. 357gr/m2. Kwaliteitstof die lang meegaat. De stof is water en vuil afstotend.
• Keuze voor Leather Look. Dit is een glad materiaal wat vuil en waterafstotend is, ook deze stof is geschikt voor binnen en buiten.
Alle tuinkussens zijn voorzien van een rits zodat de buitenhoes altijd eraf gehaald kan worden voor het schoonmaken of wassen. De leather look kussens kunnen worden schoongemaakt met een vochtige doek.
Indien u de gewenste kleur, dikte, breedte en lengte doorgeeft dan kunnen wij u eerst een gepaste offerte maken. Eventueel nemen we contact met u op om te kijken of alle details duidelijk zijn.
Voor vragen, offerte of stoffen kunt u altijd contact met ons opnemen via contact, mailen of bellen, ook wanneer u eventueel een extra bedrukking of een grote oplage wenst

+31 (0) 546 – 60 10 34